Werkgever


U bent werkgever

Wij gaan voor u op zoek naar de juiste kandidaat
Liever persoonlijk bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee!

 
 

Onze diensten

Onze vakgebieden


Us Wurk is een allround uitzendbureau en dus in iedere branche actief. Wel zijn er een aantal vakgebieden waarin wij de meeste ervaring hebben en gespecialiseerd zijn. Voor deze vakgebieden geldt dat wij beschikken over de juiste kennis en vooral ervaring om voor u de juiste kandidaat te werven en selecteren.

Metaal

De metaalbranche is uniek als gaat om de werving en selectie. Door onze persoonlijke werkwijze weten wij kandidaten aan ons te binden. Om die reden beschikken wij nog steeds over een uitgebreid bestand aan kandidaten in de metaal.

Bouw

Met een ervaren accountmanager in de bouw weten wij wat er speelt en wat er belangrijk is bij het uitzenden in de bouw. Veiligheidsvoorschriften, juiste cao-verloning en gemotiveerde kandidaten, daar gaan wij voor in de bouw!

Schilders

De schildersbranche is een echte seizoenssector, waar op het juiste moment gepiekt moet worden. Met onze uitgebreide poolmanagement beginnen wij ruim op tijd met de werving en selectie van ervaren en gemotiveerde onderhoudsschilders.

Techniek

Techniek is een ruim begrip maar heeft ook een aantal overeenkomstige kenmerken. Bij techniek gaat om specifieke functieomschrijvingen, de juiste diploma's en certificaten. Us Wurk heeft ruime ervaring met diverse technische beroepen waaronder elektromonteurs, motormonteurs, werkvoorbereiders, tekenaars, software engineers e.d. Voor elke vorm van techniek hebben wij de juiste kandidaat!