Over ons

Over Us Wurk

Mensen aan werk en opdrachtgevers aan personeel helpen, dat is het doel van Us Wurk. Hierbij zoeken wij absoluut naar een win-win-win-situatie. We vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is met de samenwerking, niet voor niets onze slogan: werken doe je samen!

  • 2007 Oprichting Us Wurk

  • 2015 Us Wurk actief in de Bouw

  • 2016 Us Wurk wordt NBBU-lid

  • 2016 Us Wurk lanceert nieuwe website

  • 2020 Us Wurk verhuist naar De Marne 119, Bolsward

NBBU gecertificeerd

Us Wurk is lid van de brancheorganisatie NBBU, Nederlandse Bond voor Bemiddelings en Uitzendondernemingen. De NBBU is de belangenbehartiger van 1.000 intermediairs op de arbeidsmarkt. Het lidmaatschap van de NBBU is een kwaliteitswaarborg voor goed ondernemerschap. Lees meer..Ons team

Jaap Leiker

Directeur-eigenaar

+31 6 21 71 36 34


Een kruiwagen, dat is wat mensen nodig hebben om weer actief deel te nemen aan de ''werkende maatschappij''. Zelf werd ik op jonge leven geconfronteerd met een periode van arbeidsongeschiktheid. Dankzij de landelijke uitzendorganisatie Start People heb ik de kans gekregen om een carrière op te bouwen in de uitzendbranche.

Inmiddels ben ik zelf 10 jaar directeur-eigenaar van Us Wurk en dagelijks met mijn team bezig werkzoekenden en opdrachtgevers met elkaar te verbinden. Bij Us Wurk proberen wij ook extra ondersteuning te geven aan werkzoekenden die het minder makkelijk vinden om een passende baan te vinden. Mijn motto, uitzenden is emotie omdat emoties bij het leven horen en ik altijd uit ga van mijn gevoel en intuïtie.

Uitzenden is emotie

Peter Jousma

Accountmanager

+31 640 188 825


Via mijn opleiding Toegepaste Psychologie ben ik in de uitzendwereld terecht gekomen. Inmiddels ben ik afgestudeerd als toegepast psycholoog en twee jaar werkzaam in de uitzendbranche. Wat ik leuk vind aan dit werk is dat ik dagelijks contact heb met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten.

Door goed te luisteren naar de behoeften van beide partijen kun je uiteindelijk tot de beste match komen. Hierbij is een open communicatie erg belangrijk. Ik ben van mening dat ieder mens kwaliteiten bezit die in een juiste omgeving van meerwaarde kunnen zijn.

Everyone is a genius but if you judge a fish by it’s ability to climb a tree, it will live it’s whole life believing it is stupid

Peter Smids

Accountmanager

+31 515 57 75 44


Ik ben mijn carrière begonnen als HRM manager binnen een productiebedrijf. Vanuit deze functie was ik nauw betrokken bij het inschakelen van uitzendbureaus om de continuïteit in het productieproces te garanderen. in de praktijd legde ik er de nadruk op om tijdelijke krachten zo goed mogelijk op te leiden en te coachen. Vanuit deze gedachte konden "talenten" doorstromen naar een vast dienstverband. Tijdelijk werk als springplank naar een vaste baan dus. Na een aantal jaren maakte ik de overstap naar Uitzendbureau Start. Hier heb ik in diverse functies inhoud gegeven aan bovenstaand motto

Naar mijn mening moet er, naast een commerciële doelstelling, ook sprake zijn van een sociaal uitgangspunt vanuit onze rol als uitzendbureau. Het zorgen voor een optimale match tussen opdrachtgever en uitzendkracht is voor mij de grootste uitdaging en geeft de meeste voldoening. Als fervent voetbalfan vind ik scoren fijn en heb best een hekel aan verliezen. Maar ik blijf wel sportief. Sinds begin 2021 ben ik werkzaam bij Us Wurk uitzendbureau. Een bureau met een karakter dat bij mij past: nuchten, betrouwbaar en betrokken. Het is plezierig werken met fijne collega's bij Us Wurk Uitzendbureau.

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Esther Koenen

Financiële & Personele administratie

+31 515 57 75 44


Toen ik in 2011 begon bij Us Wurk was ik enigszins onbekend in de uitzendbranche. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan en gemerkt dat de financiële personeelsadministratie goed bij mij past.

De administratie binnen een uitzendorganisatie is een ruim begrip; van contracten, pensioenen en dossiers tot ziekmeldingen en cao-regelingen. Ik zorg dat de plaatsingen in orde komen zodat een uitzendkracht zonder problemen kan starten. Mijn perfectionisme komt hierbij goed van pas, ik hou ervan als dingen goed geregeld zijn!

Leer niet om te werken maar werk om te leren